14 Aralık 2012 Cuma

Kantaron Yağı Mucize Etkileri



Günümüzde araştırmalar sonucu etkisinin gerçekliği kanıtlanmış olan bu şifalı bitki 2 süper etkiyi içinde barındırıyor. Adını aldığı kantaron bitkisinin ve zeytinyağının tüm özelliklerini kapsıyor. Uzun süredir kullanılan bu mucizevi yağ mikropların öldürülmesine bire bir etki sağlamakta.
Ayrıca kantaron yağını evinizde bulundurmanız kesinlikle öneririz. Sizin neredeyse her derdinize derman olacaktır. Bir süre sonra etkisini görmeye başladığınızda vazgeçilmeziniz olacaktır.Hatta çevrenizdeki insanlara da önereceksiniz.
En popüler kullanım alanı açık yaralar, taze yaralanmalar, kesikler, ezikler, çarpmalar sonucu oluşan morluklar gibi her türlü sağlık probleminde etkili çözüme ulaşmanın kısa yoludur.
Kantaron yağı içerdiğiözelliklerinden ansitepsiklik, iltihap önleyici, damar büzücü, hücre yeniliyici özelliklerinden dolayı mikropların artması, iltihapların durdurulması ve kanamaların hızlı durdurulmasını sağlar
Tamamen doğal olan bu yağ, tüm yanık çeşitlerinde hem daha az acılı hemde iyileşme süresinin kısaltmaya yardımcı etmenler içermektedir.Ayrıca güneş yanıklarının oluşturduğu yanlamalarıda alır.
İç ve dış kanamalarda ise kan durdurucu özelliği vardır. 2 Türlü kullanılabilir. Hem sürülerek hem de içilerek.
Güzelliğinize güzellik katmak için cildinize sürebilirsiniz. Parlak ve pürüzsüz bir cildesahip olabilirsiniz.
Kantaron yağının bebeklerin pişiklerinde de çok etkili olduğu kanıtlanmış.
Dahilen kullanımda kan şekerinin düşürülmesine yardımcı olur.
Yine dahilen iç ve dış varislerin tedavisinde etkilidir. Bunu damar büzücü özelliğiyle yapar.
Mide ağrılarında ve mide ülserinin tedavisinde de dahilen kullanılır.
Yaz-kış ayaklarını ısıtamayanlar kantaron yağından yararlanmalı. Ayakları üşüyenler ayrıca bacak bacak üstüne atmamalı. Bu enerji dolaşımını kilitler ve ayakların üşümesine sebep olur.

0 yorum:

Yorum Gönder