18 Eylül 2013 Çarşamba

Sağlıklı Zayıflama Ve Diyet

sağlıklı zayıflama
kilolarınızdan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız aldığınız tüm gıda malzemelerine daha dikkatli olarak tüketmelisiniz.bu tür sağlıklı beslenirseniz en kısa zamanda istediğiniz zayıflığa ulaşırsınız.
Kilo sorunu var ve bazı yağlar ne endişesi döken başlıyor insanlar kilo kaybı için en iyi sağlıklı diyet. Yeterli protein yiyorsun? , Yüksek kalorili gıdalar alıyor? Benim için yanlış ya da benim için kötü mü? Tüm kitapları dağınık ile doğru ve ne yanlış ne söylemek zor. Aşağıda size kilo kaybı beslenme için kullanabileceğiniz birkaç basit ipucu verecektir. Biz gıda zevk gerektiğini her zaman hatırlattı gerekir. Çok fazla kötü bir şey overindulging veya yemeden size yemek keyfini gerekir.Geleneksel olarak, besin takviyesi ile kilo kaybı için üç temel yaklaşım vardır. İlk su tutma azaltmak için diüretik otlar ve besin kullanılmasıdır. İkinci kolesterol ve yağ azaltma yeteneğine sahip capsaicin vitaminler, kullanılmasıdır. Üçüncü doğal iştah, kullanılmasıdır. Kalıcı kilo kaybı, ancak, genel olarak sağlıklı bir yaşam tarzı için bir ömür boyu bağlılık gerektirir .. Şimdi Önerilen bazı ipuçları için devam edelim.


1. Her zaman kahvaltı. Bu günün başlangıcında metabolizma sıçrama başlar. Kan şekeri geniş hali önlemek için tam bir duygu korumak için, küçük ama besin-yoğun yemek metabolizma sabit tutmak için gün boyunca her üç veya dört saat yiyin. Iyi seçimler elma sirkesi, veya tahıl bir tür (1/2 su bardağı kahverengi ile buharda pişmiş sebze ½ fincan giyinmiş taze salata ½ fincan protein gıda bir 2-ons bölümü (fasulye, yumurta, kümes hayvanları) içerebilir pirinç ya da tam veya tahıllı ekmek) bir parça.
2. Öğün atlamayın. Bu sadece açlık ve gıda istek yoğunlaştırır.
3. Ana yemek öğle değil, yemek yapmak. Bazı insanlar mükemmel sonuçlar 3 de sonra hiçbir yiyecek tüketen vermiş olması.
4. Yemekler, plaka daha az yemek koymak. Yavaş yavaş çiğneyin. En kısa sürede tam hissedene kadar artık aç beklemek yok gibi yeme durdurmak.
5. Mümkünse, gıdalar çiğ yiyin. Gıdalar ısıtmalı, bunlar, pişmiş ızgara, buğulama ya da haşlanmış olmalıdır. Kızartılmış veya yağlı gıdalar tüketmek asla.
6. Elma, kahverengi pirinç, buğday, kestane, mısır, üzüm, yulaf ezmesi, beyaz patates, ve sarı sebzeler: ölçülü aşağıdaki gıdalar tüketin. Bu besinler esansiyel yağ asitleri, az miktarda içerir, ancak bunlar gereksiz olmamalıdır.
7. Ayrıca sebze susam, fasulye, kahverengi pirinç, kepekli tahıllar, derisiz hindi veya tavuk göğsü ve beyaz balık hiçbir kabuklu deniz ürünleri hariç bu tofu, mercimek, düz pişmiş patates hiçbir Topingler gibi protein, teklif daha karmaşık karbonhidratlar yiyin. Kümes hayvanı yetiştiriciliği ve balık ızgara veya kızartılmış asla, pişmiş olmalıdır.
Son olarak, yemek seçimlerinizi kilo kaybına yol ve günlük su 6 liter 4 içmek ve günlük rutin egzersiz dahil emin olun bir program baz olduğunu ona bakın.

0 yorum:

Yorum Gönder