26 Haziran 2013 Çarşamba

Diyet Yaparken Yapılan Hatalar


Bu kilo kaybı beslenme arenada söz konusu olduğunda, orada birçok hata ve ben neredeyse her gün yapmak. Ve bu biz aslında kendimizi ve birbirlerine bunları güçlendirmek bu diyet arasında çok yaygındır.
Kilo kaybı beslenme bölge ile birlikte gitmek çok hatalar olsa da, diğerlerine göre çok daha derin ve kalıcı etkileri var gibi birkaç vardır. Umarım bu hataları öğrenmek ve ilgili kilo kaybı ipuçlarını takip ederek kendi kilo kaybı takipçiliği bunları önlemek için öğrenebilirsiniz.
İyi bir kilo kaybı diyet ya hep ya hiç demektir!
Belki de diyet yaptığınız en büyük tek hata bir kabul olduğu ya hep ya hiç tutum . Bunlar kiler ve günaha bir potansiyel kaynak olarak görülebilir bir şey çıkarmadan buzdolabı düşürmekten diyet vardır. Onlar korumak ve onların diyetin katı kurallar ayrılıyorum an kaybolur inanmak neredeyse imkansız bir beslenme rejimi atılmak.
Bu kısa vadede bazı insanlar için çalışma olsa da, kesinlikle uzun vadede başarısızlık için onları ayarlar. Çok geçmeden hayal kırıklığına olmak ve tüm kilo kaybı beslenme sürecine kızgınlık geliştireceğiz. Vardır kilo dökülme için çok kilo kaybı ipuçları  açlıktan ya da kendinizi cezalandırmak gerektirmeyen.
En iyi kilo kaybı planı size çeşitli terk gerektiği anlamına gelir

Bu diyet söz konusu başka büyük hata bir diyet planı seçmektir her gün aynı şeyi yemek . Eğer kilo vermeye çalışıyor olmasaydı, her gün sonra kahvaltı, öğle veya akşam yemeği gün aynı yemekleri, her hafta yemek istiyorsunuz? I could kimse bilmiyorum. Bunu yapamazsınız Yani kilo vermeye çalışıyor değilken, size zaman bunu yapabileceğini düşünüyorum yapar?
Bir diyet ya da aynı yemek ya da yemek seçimi gün ve gün için sınırlar bir yerine gıdaların çok çeşitli zevk verir yeni beslenme planı seçin. Yaratıcılık ve çeşitli kilo genel başarısı için önemlidir.
Sizin gibi bir şey yiyemezsin
Başka bir yaygın hata olduğunu zevk her şeyi kendinizi mahrum . Eğer önemini ve kabul etmek için bu kadar önemli ılımlılık . Meyve ve sebze porsiyon üzerinde doldurmak ama kendinizi aklı uğruna zaman zaman hoşgörü keyfini sağlar.
Yanlış veya gıda zevk hakkında günahkâr bir şey yok. Sorun keyfini zaman yalan sadece gıdaların yanlış tür, ya da büyük miktarlarda yiyin. Eğer uygun kısmının boyutları öğrenmek için, ve sizin sevdiğiniz yiyecekleri daha küçük bir tedavi keyfini ne sıklıkta keşfetmek için ben paylaşabilirsiniz en iyi kilo kaybı ipuçları biridir.
En iyi kilo kaybı ipuçları arasında ... olan elde etmek istiyorsun? Ve bunu nasıl yapacaksın?


Ayrıca bir hata kaçınmalısınız hedefler belirleyerek değil . Elde etmek imkansız hedefler belirlemek istemiyorum sırasında da hiçbir hedefleri olan içerir spektrum, ucunu kaçınmalısınız. Agresif ulaşılabilir hedefler belirlemek olanlar başarının en büyük ölçüde göreceksiniz.
Bu kilo kaybı ucu SİZE daha ince, sağlıklı olmak sağlamak için güçlü bir alışkanlık oluşturur. Eğer en güçlü müttefiki olan. Için bu bağlantıyı takip edin kilo kaybı beslenme planı için iyi alışkanlıklar ve ayar hedefleri daha fazla bilgi için.
Bu hedeflere kamu yapmak ve destek isteyen size daha fazla başarı elde etmenize yardımcı olacak başka bir kilo kaybı beslenme ucudur.
Bu iki tam hafta oldu ve 20 kilo verdim değil! Bu kadar. Bu diyet çalışmaz. Ben çıkın.

Bu diyet söz konusu son hata olduğunu vazgeçmek . Eğer bir gecede tüm kilo değil çünkü pes. Ya da ödün (bu genellikle kararlı hata numaraları 1, 2, veya 3 anlamına gelir) yorgun çünkü.
Hepimiz yol boyunca aksiliklere var. Hedeflerinizi takip yan alabilirsiniz ama yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu diyet hedefleri ve planları geldiğinde kötü bir gün ya da kötü bir hafta olmuş olabilir. Bu sağlıklı bir olmak için arzularını yenmek izin vermeyin.
Bu 5 kilo kaybı beslenme hataları üstesinden gelmek ve onlardan hareket öğrenin. Lütfen hataları kadar başarıları olarak öğretmek ve içine gizlenerek sağlıklı bir kişi için yolda iyi olmalıdır olsun. Bu basit ama güçlü bir kilo kaybı ipuçları içermektedir. Eğer £ 10 veya 210 kilo kurtulmak isteyip, hedefe ulaşmak ve bunu yapmak için tek yolu son sağlıklı bir kişi olma sürecine kendinizi ithaf gereğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder